About

Om Qunhui Mao

 

Mit navn er Qunhui Mao. Til daglig kaldes jeg Mao af mange af mine klienter.

 

Jeg er uddannet læge med speciale i akupunktur og gynækologi i 1991 fra Universitetet for kinesisk medicin i Beijing.

 

Jeg er født i Jiangxi-provinsen i det sydlige Kina i 1964. Jeg påbegyndte min skolegang tidligt, og kunne derfor allerede i 1980 lade mig indskrive på medicinstudiet, der siden førte mig til hovedstaden, Beijing.

 

Efter mangeårig forskning og undervisning i akademisk akupunktur og Kinesisk Medicin, og som forfatter til bøger og artikler, modtog jeg i 1996 et professorat ved samme universitet. Beijings Universitet for Kinesisk Medicin er Kinas og verdens absolut førende fakultet indenfor kinesisk medicin og akupunktur.

 

Jeg har undervist og praktiseret i Kina, på Filippinerne, i Norge, og praktiserer nu i Danmark, hvor jeg har slået mig ned permanent.

 

I Danmark blev akupunktur i begyndelsen kendt for at være en effektiv behandling mod smerter. Dette felt har jeg derfor særligt arbejdet med i min tidligere praksis. Men i de seneste mange år har jeg taget skridtet videre og valgt at specialisere mig indenfor områderne allergi og barnløshed. Blandt andet har jeg udviklet mine egne akupunktur metode mod allergi og barnløshed.

 

Efter at have behandlet ca. 3.000 klienter mod barnløshed og flere hundrede klienter mod allergi, kan jeg med glæde konstatere rigtig gode behandlingsresultater.

 

Jeg er Medlem af:

•Registreret Alternativ Behandler RAB

•
Praktiserende Akupunktører PA

•
Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur

•
Danske Fertilitetsselskab DFS